13
Sep

Netflix pregateste un nou sezon din The Haunting of Hill House

The Hunting of the House Hill este unul dintre cele mai populare seriale horror din ultimul timp, in mod ciudat. Nimeni nu s-ar fi asteptat ca serialul sa beneficieze de o asemenea popularitate, si totusi iata ca lucrurile stau complet diferit in momentul de fata. Atunci cand The Haunting of Hill House a debutat pe Netflix in octombrie anul trecut, nimeni, dar nimeni nu ar fi crezut vreodata ca serialul o sa fie un hit atat de mare. Dar a fost, si inca este, pentru ca sunt fani care asteapta cu sufletul la gura sezonul 2 din serialul produs de cei de la Netflix. Serialul este unul cat se poate de bizar, dar in acelasi timp e si intrigant, mai ales ca a avut toate elementele pentru a fi unui horror decent spre bun. Povestea este bazata pe romanul cu acelasi nume al lui Shirley Jackson, publicat in 1959. Unul dintre motivele pentru care era greu de crezut ca se va ajunge la o asemenea popularitate din adaptarea unui roman horror de acum 60 de ani; un roman horror care nu a beneficiat niciodata de mare atentie din partea publicului 

Serialul este despre povestea unor frati care au crescut in cea mai cunoscuta casa bantuita din tara. Ajunsi adulti, cei doi sunt reuniti de o tragedie de familie, care ii readuce in casa respectiva si ii pune in situatia de a infrunta fantomele trecutului. Pentru ca da, o gramada de lucruri se pot intampla intr-un interval de timp de cand au fost copii si pana in prezent. Cu toate ca nu e nici un timeskip, iar pentru a spune povestea celor cinci frati Crain s-au folosit flashback-uri pentru ca povestea incepe cu putin timp inainte de reuniunea celor doi frati. Daca nu l-ai vazut pana acum, atunci iti recomand sa-i acorzi o sansa.

Avand in vedere popularitatea pe care a inregistrat-o The Haunting of Hill House, era un lucru aproape imposibil ca cei de la Netflix sa nu mai comande inca un sezon pentru acest serial, iar acum avem primele zvonuri care confirma faptul ca vom vedea si sezonul doi din acest serial horror. Si posibil mai multe sezoane, in cazul in care The Haunting of Hill House ajunge la popularitatea unor serii precum Stranger Things sau La Casa Del Papel. Pentru ca ar fi pacat ca un serial ca asta sa se opreasca doar la 2 sezoane, per politica cu care ne-a obisnuit Netflix atunci cand un serial nu e destul de popular. Trecand la informatii, sezonul doi din The Haunting Of Hill House va fi filmat incepand cu luna septembrie. Potrivit mai multor surse, echipa de productie spera sa inceapa filmarile pana pe 30 septembrie, in Vancouver.

Al doilea sezon va lua o directie oarecum diferita fata de primul, urmand sa redea firul narativ al romanului The Turning of the Screw, scris de Henry James si publicat in 1898. In ritmul asta, se dezgroapa romanele horror care nu au ajuns cunoscute si se adapteaza in seriale de Netflix. Interesant.

Tags: ,

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *