10
Oct

Trailer pentru Servant si data de lansare anuntata de Apple TV Plus

Pentru producatorul executiv, M. Night Shyamalan, una dintre primele emisiuni pentru Apple TV Plus ar trebui sa aiba parte de in jur de 60 de episoade. Asta, impreuna cu primul trailer al noului sau serial, Servant, au fost anuntate in timpul unui panou, ce a avut loc joi seara la New York Comic Con 2019. „In capul meu, sunt 60 de episoade”, a spus Shyamalan, adaugand ca intreaga sa serie are loc intr-o singura locatie. Doar nu e Game of Thrones sa aiba loc in mai multe tari

Indiferent daca devine, intr-adevar, un serial de 60 de episoade, a fost mentionat de Shyamalan ca un thriller care va rula aproximativ o jumatate de ora pe episod, iar primul trailer incepe, cu siguranta, intr-un loc intunecat. 60 de episoade de o jumatate de ora; clar nu vor fi lansate decat saptamanal. Exista o limita in masura in care poti copia Netflix ca serviciu de TV streaming; e o linie fina, dar exista. Premisa serialului implica un cuplu al carui copil moare la doar 13 saptamani, iar terapia lor consta in faptul ca incep sa aiba grija de o papusa. Iar lucrurile devin din ce in ce mai serioase atunci cand sotia angajeaza o bona pentru papusa respectiva (da, o bona pentru o papusa!) si este posibil ca membrii gospodariei sa stie mai multe despre tragedie (scenariu basic pentru un serial gen mystery). Nu prezinta un scenariu cine stie ce neobisnuit la prima vedere. Desi, inca nu am primit o prima imagine in privinta acestui serial. Se preconizeaza, insa, ca primul trailer al serialului va ajunge pe internet in trei-patru saptamani, a spus Shyamalan.

Data la care va debuta serialul pe platforma a fost, si ea, dezvaluita  in cadrul panoului respectiv si este 28 noiembrie. Adica in timpul vacantei de Ziua Recunostintei la americani.  Asta va pune lansarea emisiunii la cateva saptamani dupa data premierei serviciului in sine, care va fi lansat la 1 noiembrie. La lansare, Apple TV Plus va fi disponibil la pretul de 5 dolari pentru un abonament pe luna. Adica in jur de 21 de lei in banii nostri. Un serviciu mult mai ieftin in comparatie cu Netflix, Disney Plus, Amazon Prime sau alte servicii TV streaming existente pe piata sau ce urmeaza a fi lansate in perioada imediat urmatoare.

Intrebat de moderatorul panoului, Josh Horowitz, despre modul in care s-a terminat lucrul la viitorul serviciu TV streaming al celor de la Apple, Shyamalan a mentionat ca definirea serviciului a ajutat intr-o mare masura. “Am simtit ca exista o legatura cu estetica despre care am vorbit si despre ei ca companie in ceea ce priveste minimalismul”, a spus Shyamalan. El a mai spus ca, prin sprijinul celor de la Apple, serialul a putut fi filmeze in Philadelphia si a metționat cu nonsalanta faptul ca serialul a fost editat chiar in casa sa.

Printre vedetele care vor juca in serialul respectiv se numara Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free si Rupert Grint. De asemenea, Servant este scris si executat de Tony Basgallop.

Tags: , ,

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *