14
Nov

Despre grila de programe a Apple TV Plus

Concurenta pe planul serviciilor de streaming este una din ce in ce mai apriga in momentul de fata, iar Apple TV Plus este serviciul prin care compania din Copertino spera sa concureze cu servicii deja consacrate precum Netflix, Amazon Prime, Hulu, ESPN Sports, dar si cu cele care vor fi lansate ulterior precum Disney Plus si HBO Max. Insa pachetul pregatit de cei de la Apple se anunta a fi unul mult mai interesant in comparatie cu celelalte servicii. Cel putin din punct de vedere al serviciilor oferite. Chiar si directorul executiv al companiei, Tim Cook, a spus ca Apple TV Plus va fi „diferit spre deosebire de orice s-a facut pana acum” atunci cand vorbim despre servicii de streaming. Iar CEO-ul Apple are dreptate, dar nu in acel mod in care ar putea intelege toata lumea. 

Cei de la Apple se pregatesc la modul cel mai serios sa-si asume rolul de gigant in domeniul streaming video, iar cu acest scop si-au asumat si un rol care nu este prea des intalnit pe aceasta piata. Astfel, Apple TV Plus este un serviciu mult mai mic din punct de vedere al grilei de programe. Ceea ce inseamna ca este si mai ieftin spre deosebire de celelalte. Desigur, acest lucru inseamna o diferenta imensa atunci cand vine vorba de competitie. Cu alte cuvinte, grila de programe este direct proportionala cu pretul serviciului. Astfel, Apple TV Plus este disponibil la pretul de doar 5 dolari pe luna. In bani romanesti, asta inseamna undeva pe la 21 de lei; mai ieftin decat Netflix, pentru care dai vreo 60. Pacat ca Apple TV Plus nu este disponibil in Romania (in schimb, este disponibil in Republica Moldova, asa ca idee). 

Cele mai interesante seriale

Trecand, in sfarsit, la subiectul articolului, avem Disney Plus care se remarca prin The Mandalorian, primul serial live action al francizei Star Wars, si HBO Max, care mai mult ca sigur va avea in grila sa una dintre continuarile de la Game of Thrones. Deci intrebarea e cu ce se remarca Apple TV Plus?

Pai, cele mai interesante productii Apple TV Plus sunt The Morning Show si See. See este serialul care a atras atentia si nu pentru actiune (e vorba despre o perioada post-apocaliptica in care umanitatea si-a pierdut simtul vazului), ci pentru suma uriasa investita in serial. Apple ar fi cheltuit cam 15 milioane de dolari per episod. E o productie cu actori ca Jason Momoa, aka Khal Drogo din Game of Thrones si Aquaman, Alfre Woodard din Clemency si Sylvia Hoeks din Blade Runner.

The Morning Show e un fel de Neata cu Razvan si Dani, doar ca la un alt nivel. Emisiunea exploreaza provocarile unice cu care se confrunta prezentatorii emisiunilor TV de dimineata si va aduce in aceeasi platou nume mari de la Hollywood precum Reese Witherspoon, Steve Carell si Jennifer Aniston. Sunt niste productii interesante, desi nu se ridica la nivelul pe care il promit Dinsey Pluys si HBO Max. Probabil ca in oferta sunt si seriale mai bune ce stau sa fie lansate. 

Tags: ,

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *