8
Apr

Incep filmarile pentru continuarea la Batman

Batman va trece printr-un alt remake. Iar fanii DC Comics primesc, astfel, o alta versiune a Caped Crusader, de aceasta data de la directorul filmului Planet of the Apes, Matt Reeves. In mai 2019, vestea ca Robert Pattinson, cunoscut pentru rolul lui Edward Cullen in Twilight, l-ar interpreta pe Batman in urmatorul film (The Batman) a facut ravagii pe internet. Pe 27 ianuarie, Reeves a postat un tweet in care dezvaluia ca a inceput deja prima zi a filmarilor pentru The Batman. Actorul Colin Farrell il va interpreta pe unul dintre principalii raufacatori din universul Batman, Oswald Cobblepot – cel mai cunoscut sub numele de Penguin. E un lucru pe care chiar Reeves l-a confirmat la 6 ianuarie 2020 printr-o postare pe Twitter. Actorul John Turturro il va interpreta pe Carmine Falcone, seful unei grupari criminale din Gotham City si altul dintre principalii antagonisti ai universului Batman, a confirmat Reeves pe 22 noiembrie 2019. Actorul Andy Serkis il va interpreta pe majordomul si prietenul lui Batman, Alfred Pennyworth, a confirmat Reeves pe 13 noiembrie 2019. Actorul Paul Dano este la bord pentru a-l juca pe Riddler, in timp ce Zoe Kravitz o va interpreta pe Catwoman (anti-eroina cu care Batman are o relatie complicata gen love-hate). Tot ce stim pana acum despre filmul The BatmanNiciun fel de detalii despre The Batman nu au fost inca dezvaluite oficial in afara de cele legate de distributie si regizor. Cu toate acestea, cu Turturro in rolul lui Falcone, acest lucru ar putea insemna ca The Batman va urma povestea revistei de benzi desenate Long Halloween in care Falcone ii angajeaza pe cei de la Batman’s Rogue’s Gallery (Catwoman, Joker, Mad Hatter, Penguin, Poison Ivy, Scarecrow si Solomon Grundy) pentru a merge dupa Crued Caped. Pentru ca asta ar fi cea mai interesanta poveste cu Falcone in rolul de antagonist din toata seria de benzi desenate cu Batman.

Cine produce acest film?

Cei de la Warner Bros. se ocupa de distributia si productia filmului, in mare parte. Regia ii revine, dupa cum spuneam si mai sus, lui Matt Reeves. Reeves – cel mai cunoscut pentru munca sa pentru cel mai recent film Planet of the Apes – a preluat regia filmelor Batman de la Ben Affleck in ianuarie 2017.

Ce stim despre actiune?

Momentan, nu exista detalii in legatura cu actiunea. Desi exista speculatii conform carora ar putea urma seria de benzi desenate Long Halloween, dupa cum spuneam si mai sus.

Distributia (pana acum)

Se stie doar o parte din distributie, pentru ca la final ar putea fi mult mai multe roluri de luat in considerare. Au fost confirmate, pana in momentul de fata, urmatoarele roluri:

  • Robert Pattinson in rolul lui Batman
  • Colin Farrell in rolul lui Pinguin
  • Zoe Kravitz este Catwoman
  • Jeffrey Wright in rolul Comisarului Gordon
  • Paul Dano in rolul lui Riddler
  • Andy Serkis ca Alfred Pennyworth
  • John Turturro in rolul lui Carmine Falcone

Tags: ,

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *