18
Sep

Filmul de groaza Amulet va fi despre a fi inchis intr-o casa

Intr-un nou episod al podcastului I’m so obsessed, Romola Garai, actorul care este cunoscut pentru Atonement si Dirty Dancing: Havana Nights, a povestit despre filmul horror gotic la realizarea caruia acesta lucreaza in prezent. Probabil ca stii cine e Romola Garai daca ai vazut filme precum Atonement, Amazing Grace si Glorious 39, dar si mini-serialele de ;a BBC, ca Emma si The Hour. Actrita a fost nominalizata la o categorie BAFTA si doua categorii la Globe Awards, insa nu a reusit sa castige un premiu inca. La inceputul acestui an la Festivalul de Film Sundance, a avut loc premiera filmului de groaza Amulet, pe care insasi acrita l-a scris si regizat. Amulet este atat unul dintre filmele horor care se ridica la inaltimea genuluin din care fac parte, marcand, in acelasi timp, debutul lui Garai ca regizoare si, cel mai probabil, viitorul acesteia in calitate de realizatoare de filme. In orice caz, inceputul actritei britanice pe partea de movie making pare a fi unul cat se poate de promitator.

Intr-un nou episod al podcastului I’m So Obssesed, de la CNET, Garai discuta despre lansarea Amulet in teatre si video. Cat de ironic este faptul ca scenariul filmului este despre a fi blocat intr-o casa abandonata in aceste vremuri in care o buna parte din populatia planetei este fortata sa ramana in carantina la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus. Bine, nu mai este cazul in Europa, unde aproape toate tarile au reusit, eventual, sa iasa din starea de urgenta si sa minimalizeze raspandirea virusului, insa in alte continente, precum Asia si America, coronavirusul este in plina amploare. In special in Statele Unite, unde filmul a fost realizat; si care este cea mai afectata tara de pe planeta de catre acest virus.

„Este ideea de a fi intr-un spatiu inchis, iar acel spatiu sa reprezinte un fel de amenintare pentru tine”, a spus Garai. “Ai ajunge in punctul in care sa-ti reflectezi la nesfarsit viața, cu fiecare decizie pe care ai luat-o vreodata, pentru ca deodata esti inchis intr-un mod in care nu ai fi altfel. Oamenii se vor raporta la ideea de a trebui sa se re-evalueze ca fiinte umane, sa fie ei insisi si sa se priveasca pe sine”. In interviul pe care actrita l-a acordat celor de la CNET, aceasta a vorbit si despre pandemia de coronavirus ce inca are loc in multe alte parti ale lumii, politica de distantare sociala pe care oamenii sunt nevoiti s-o aplice in ziua de azi pentru a stopa raspandirea virusului, motivele pentru care aceasta distantiere sociala , dar si despre timpul in care a lucrat cu raposatul Patrick Swayze la filmul Dirty Dancing: Havana Nights.

Conversatia pe care reporterul CNET a avut-o cu actrita britanica poate fi vizionata pe Spotify sau Apple Podcasts. I’m So Obsessed este unul dintre cele mai populare podcast-uri prezente pe aplicatiile de TV streaming in momentul de fata, unde apar mai multi artisti, actori sau creatori de continut pentru a discuta despre munca, cariera lor, dar si despre aspecte din vietile lor personale. 

Tags: , ,