12
Nov

Cei mai bine platiti 10 actori din industria cinematografica la ora actuala

Avem o multime de schimbari interesante si multe lucruri care au ramas la fel atunci cand vine vorba despre topul celor mai bine platiti actori din industria cinematografica in momentul de fata. Cel putin avand in vedere faptul ca cel mai popular angajator a devenit Netflix, care datorita succesului pe care l-a inregistrat in ultimii ani, are posibilitatea de a plati sume mari pentru productii si a oferi salarii mari actorilor care se angajeaza intr-o productie a gigantului in materie de streaming. Astfel, gigantul de streaming a ajuns la cel putin 25% din totalul veniturilor de 545 milioane de dolari platite pentru actori in industria de divertisment. Ceea ce este inca o realizare semnifiativa pentru Netflix, care isi solidifica incetul cu incetul dominatia asupra industriei de divertisment in fata studiourilor de cinema clasice si a rivalelor de pe piata de servicii de streaming video. Fara alte adaugiri, insa, sa vedem care este topul celor mai bine platiti 10 actori, realizat chiar de catre cei de la Forbes. 

10. Jackie Chan

Pare ciudat, insa la 6 decenii de cariera, Jackie Chan inca este cat se poate de activ in industria cinematografica. Acesta isi cheltuie veniturile din filme pe milioane de oferte de aprobare si licentiere. Veniturile sale sunt estimate la 40 de milioane de dolari, actorul din Hong Kong ramanand in topul celor mai bine platiti actori din lume.

9. Adam Sandler

In timp ce Sandler nu a fost niciodata actorul la care studiourile sa fi apelat pentru productii care sa genereze castiguri mari in box office, acesta a stiut mereu sa castige o multime de bani din productiile la care a lucrat. Actorul de comedie e ca acasa la cei de la Netflix, unde castiga in jur de 41 de milioane de dolari. 

8. Will Smith

Acesta genereaza in continuare venituri mari pentru roluri principale, cum cel in King Richard, unde il va interpreta pe Richard Williams, tatăl jucatoarelor de tenis Serena si Venus. El completeaza lacunele castigurilor din industrie cu acesorii pentru telefoane mobile, cu un serial Snapchat si cu reclame pe contul sau de Instagram. Venitul sau fiind de in jur de 44.5 milioane de dolari

7. Lin-Manuel Miranda

Disney a achizitionat drepturi pentru productia Broadway Hamilton in valoare de 75 de milioane de dolari in acest an, punandu-l pe Miranda pe aceasta lista  pentru prima data in cariera sa. Chiar si cu Broadway inchis pentru restul anului 2020, el se poate astepta la venituri substantiale pentru viitoarele productii in care va aparea. Momentan, venitul sau este de 45.5 milioane de dolari. 

6. Akshay Kumar

Cu un venit de 48.5 milioane de dolari, Kumar este singura vedeta Bollywood din acest top. Actorul originar din India lucreaza la primul sau serial de televiziune, The End, pentru Amazon Prime. Cea mai mare parte a veniturilor sale provine din reclame pentru diverse produse, totusi.

5. Vin Diesel

Vedeta F9 a ratat sansa de a colecta o suma de bani masiva in acest an, dupa ce lansarea filmului a fost amanata pana in aprilie 2021. Urmau castiguri substantiale in rolul de producator pentru seria animată Netflix, Fast & Furious Spy Races. Chiar si asa, veniturile acestuia se ridica la 54 de milioane de dolari.

4. Ben Afflek

Dupa o scurta retragere, Affleck a revenit pe marele ecran anul acesta, jucand in The Way Back si in The Last Thing He Wanted de la Netflix. O revenire in forta avand in vedere veniturile de 55 de milioane de dolari.

3. Mark Wahlberg

Filmul de comedie-actiune Spenser Confidential a devenit cel de-al treilea cel mai vizionat film original de pe Netflix dupa debutul sau in martie. Impreuna cu productiile McMillions si Wahl Street, acestea l-au propulsat pe Wahlberg in top 3 cu 58 de milioane de dolari.

2. Ryan Reynolds 

Actualul star al Netflix, Reynolds a facut mai mult de 20 de milioane de dolari de fiecare pe Six Underground si Red Notice. In iulie, serviciul de streaming a anuntat un al treilea film cu Reynolds, ceea ce va insemna, fara indoiala, o crestere in buget. Deocamdata, acesta este la 75 de milioane de dolari.

  1. Dwayne Johnson

The Rock, fostul star WWE devenit actor, ramane in capul listei pentru al doilea an consecutiv cu un venit de 87.5 milioane de dolari. Pentru urmatorul film Netflix, Red Notice, si proiectul sau de succes Under Armour, Project Rock.

Tags: ,