5
Jan

Saved by the Bell urmeaza sa aiba un remake in 2020

Saved by the Bell, sau Salvati de Clopotel, cum e cunoscut la noi, este unul dintre acele seriale care pot fi considerate un clasic al anilor 90, datorita audientei largi de care s-au bucurat in perioada respectiva. In urma cu 20 de ani, acest serial era probabil cel mai popular serial din Romania, desi principalul motiv pentru acest lucru este probabil faptul ca nu prea existau alte filme sau seriale mai bune pentru public la vremea respectiva. Tot in acea perioada, serialul era unul dintre cele mai populare si in Statele Unite, tara de origine a acestuia. Iar cum o gramada de servicii de streaming au depus eforturi pentru a exploata serii deja existente cu scopul de a-si spori popularitatea (o tactica aplicata cu succes de Disney, al carui serial The Mandalorian, adaptat dupa seria originala Star Wars, a facut furori in intreaga lume), se pare ca acest trend a ajuns si la cel mai popular serial al anilor 90. Cu alte cuvinte, NBC depune eforturi pentru a ecraniza serialul pe noul lor serviciu de streaming, Peacock. Iar cum acest serviciu nu va debuta in Roimania prea curand, exista posibilitatea ca serialul sa fie distribuit de HBO sau de Netflix. De fapt, sunt sanse mari sa se intample acest lucru pentru toate tarile in care Peacock nu este disponibil in momentul de fata. 

Noul serial va avea premiera pe data de 5 noiembrie. De mentionat faptul ca este o versiune moderna, deci unele aspecte s-ar putea sa fie extrem de diferite in comparatie cu cele ale serialului original. Evenimentele se vor petrece la acelasi liceu, insa distributia va include o multime de actori tineri, pentru a putea intra mai bine in pielea personajelor. Desi sunt cativa actori din seria originala care se vor intoarce pentru acest remake. Mark-Paul Gosselaar, de exemplu, se va intoarce in rolul lui Zack Morris, care este acum guvernatorul Californiei dupa evenimentele serialului precedent; acesta se va intoarce alaturi de Kelly Kapowski (Tiffani Thiessen), care este sotia sa in serial. Nu vor fi o prezenta regulata, insa vor aparea in cateva episoade, urmand sa aiba un rol secundar. Dintre personajele care se vor intoarce, insa, un rol important urmeaza sa aiba Mario Lopez si Elizabeth Berkley Lauren, interpretand personajele AC Slater si, respectiv, Jessie Spano. Cei doi lucrand la liceul pe care au reusit sa-l termine in seria anterioara. Dupa cum spuneam, actiunea se va petrece tot la liceul Bayside High, unde Slater lucreaza ca profesor de sport. 

Nu se stie exact cat de promitator va fi serialul, insa se anunta a fi o experienta interesanta, mai ales pentru persoanele care au copilarit urmarind acest serial in anii 90. Ramane de vazut in ce masura se va ridica noul serial la nivelul asteptarilor. Pentru o idee mai clara, Peacock a lansat un trailer pe canalul lor de YouTube, trailer pe care il puteti urmari mai jos:

Tags: ,