18
Jan

James Bond: No Time to Die amanat pana in 2021

Dupa cum era de asteptat, avand in vedere faptul ca sunt o multime de filme a caror productie sau lansare a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus care a oprit toate activitatile in general. Noul film James Bond nu este nici o exceptie de la regula in acest sens. Astfel, urmatoarul film James Bond a fost amanat din nou din cauza COVID-19, noua data de lansare a filmului fiind programata pe 2 aprilie 2021. No Time to Die a fost amanat de la lansarea sa din martie, din cauza pandemiei, si reprogramat pentru lansarea pe 12 noiembrie in Marea Britanie si Australia si o lansare pe 20 noiembrie in Statele Unite. Dar vineri, noul film din seria 007 a fost amanata pana anul viitor, asta in ciuda faptului ca putea fi lansat si in cadrul acestui an. Probabil ca motivele pentru aceasta amanare sunt mult mai complexe, avand de a face cu o strategie de marketing din partea studio-ului care s-a ocupat de film. 

„Producatorii MGM Universal si Bond, Michael G. Wilson si Barbara Broccoli, au anuntat astazi faptul ca lansarea No Time to Die, cel de-al 25-lea film din seria James Bond, va fi amanata pana la data de 2 aprilie 2021 pentru a putea fi vazuta de un public la nivel mondial in teatre si cinematografe”, a postat pe Twitter contul oficial al francizei James Bond. Ceea ce inseamna ca la aceasta data filmul va fi disponibil in toata lumea, contrar cu lansarea acestei pelicule doar in trei tari ale lumii in noiembrie. O lansare in noiembrie doar in aceste trei tari ar fi dus, cel mai probabil, la pierderi majore avand in vedere faptul ca filmul ar fi fost piratat pentru ca publicul din Europa, Asia si din alte parti ale lumii sa-l poata viziona gratuit. Filmul ar fi urmat sa fie piratat oricum, insa pana in momentul in care ar fi fost lansat in cinematografe si in restul lumii, sunt multi care l-ar fi vazut deja online si ar scadea interesul pentru lansare. Acesta este, cel mai probabil, motivul pentru care lansarea din noiembrie a fost amanata pana in aprilie 2021. 

Vestea vine la o zi dupa lansarea pe YouTube a videoclipului muzical James Bond: No Time to Die de la Billie Eilish. Videoclipul prezinta imagini alb-negru din viitorul film, precum si secvente cu artista care interpreteaza melodia. Billie Eilish a fost aleasa in ianuarie pentru a canta melodia tema a noului film cu James Bond si este cel mai tanar artist muzical care a scris si a înregistrat o piesa tematica in istoria lunga a francizei. Alaturi de melodia si videoclipul lui Eilish, cel mai recent trailer No Time to Die a fost lansat luna trecuta. No Time to Die urmeaza a fi cel de-al 25-lea film din seria James Bond si ultimul ce il are pe Daniel Craig in rolul agentului 007. Este cel mai lung film al francizei, cu o durata de doua ore si 43 de minute.

Tags: ,