9
Mar

Cea mai buna metoda de reparatie

Chiar daca vrem sa ne ferim de reparatii, vrem sa avem grija mai mare de telefonul nostru, pentru ca inseamna sa cheltuim o suma destul de mare de bani si va trebui sa petrecem o perioada de timp fara telefon, uneori este inevitabil si telefonul tau va cadea. Cu toate acestea, IOS si Android sunt 2 tipuri diferite de telefoane, care au nevoie de reparatii diferite, ceea ce inseamna ca este indicat sa se repare la service-uri diferite. Dar, acest aspect nu este prea cunoscut de multe persoane, iar de aceea in randurile de mai jos voi prezenta cea mai buna metoda de reparatie pentru IOS si Android, deci ramai cu ochii pe ce va urma.

Daca ai un IOS, trebuie sa stii ca iPhone-urile sunt mai pretentioase, mai sensibile si mai fragile, ceea ce inseamna ca au nevoie de tehnicieni experti in reparatii de iPhone, au nevoie de instrumente si piese diferite. De aceea, sa presupunem ca ai un iPhone XS care s-a spart si ai nevoie de o noua sticla iPhone XS. In acest caz, cel mai bine este sa mergi la un service specializat in reparatii de iPhone, nu la unul universal, pentru ca este posibil ca cei de acolo sa nu aiba instrumentele sau piesele necesare, timpul de reparatie poate sa fie mai indelungat, iar experienta lor in reparatii de iPhone poate ca nu este atat de ampla.

In schimb, daca ai un Android, cu acest tip de telefon lucrurile sunt mai simple, pentru ca nu este un telefon atat de fragil, sensibil si pretentios, ceea ce inseamna ca il vei putea duce la un service gsm universal pentru orice reparatie.

Mai exista o metoa de reparatie, dar se aplica doar in cazul in care te pricepi la reparatii si ai tot ce este necesar pentru o reparatie chiar la tine acasa. Deci da, poti sa iti repari telefonul acasa, doar cu conditia anterioara. In caz contrar, sansele sunt destul de mari ca din necunoastere sa atingi o piesa care nu trebuie atinsa si ea sa se strice. Ei bine, in acest caz tot la un service gsm va trebui sa apelezi, doar ca acum vei plati 2 reparatii in loc de una singura. In speranta de a economisi niste bani este posibil sa platesti dublu, deci daca nu esti sigur de abilitatile tale si nu ai instrumentele necesare, mai bine vei merge de prima data la un service gsm.

Acestea fiind spuse, daca ai un IOS este indicat sa mergi cu el la un service gsm specializat in reparatii de iPhone, iar daca ai un Android poti sa mergi la un service gsm universal. Indiferent de tipul de telefon pe care il ai, nu incerca sa il repari de acasa daca nu te pricepi si daca nu ai tot ce este necesar pentru o reparatie.

Tags: ,