22
Jul

Cele mai bune accesorii pentru telefoane

Atunci cand iti cumperi un telefon nou, tinzi sa ai o mai mare grija de el, pentru a nu-l scapa, a nu-l zgaria, a nu-l strica, pentru ca nu mai vrei sa cheltui alti bani pentru eventuale reparatii. Dar este mult mai sigur daca vei cumpara accesoriile de protectie pe care orice telefon ar trebui sa le aiba. Pe langa acestea, mai sunt cateva accesorii pentru incarcare foarte importante. Daca nu sti care sunt acestea si vrei sa afli, te invit sa citesti randurile de mai jos in care voi prezenta care sunt aceste accesorii importante. 

Incarcatorul se poate considera a fi cel mai important accesoriu si vine in cutie cu telefonul. Este atat de important pentru ca fara el telefonul ar putea fi folosit pentru o zi sau 2, in functie de capacitatea bateriei, dupa care nu ar mai putea fi folosit daca nu se va incarca. De aceea, daca ti se va intampla sa ti se strice incarcatorul fie mergi la service gsm ca sa il repare, fie iti cumperi altul. Unele modele mai noi de telefoane au si functia de incarcare wireless, doar ca pentru a beneficia aceasta functie este un alt suport si trebuie cumparat separat. 

Folia de protectie este foarte importanta si se recomanda a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului. Daca tocmai ti-ai cumparat un Iphone 7 Plus, de exemplu, nu ai avut folie de protectie pe el si l-ai scapat pe o suprafata dura, sansele sunt foarte mari sa fie necesar un nou geam la Iphone 7 Plus care te va costa o suma destul de mare de bani. 

Husa de protectie este si ea foarte importanta si se recomanda a se cumpara deodata sau imediat dupa achizitionarea foliei de protectie. Ea mai are rolul de a infrumuseta telefonul, pentru ca se gaseste intr-o gama larga de culori, de modele, cu imprimeuri, cu animale, cu peisaje, cu flori, cu sclipici. Ea mai poate fi de silicon de spate sau de tip carte care protejeaza intreg telefonul. 

Bateria externa este foarte importanta, mai ales atunci cand nu esti acasa, ai mare nevoie de telefon in continuare, iar bateria este pe cale de a se descarca si nu te afli langa o priza pentru a-l incarca. Ei bine, vei fi salvat de bateria externa care iti va incarca telefonul si vei avea nevoie doar de un cablu. 

Incarcatorul auto este si el util atunci cand esti in masina, folosesti GPS sau asculti muzica prin intermediul telefonului si el se descarca, doar ca incarcarea este mai lenta. 

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste unul dintre accesoriile de mai sus, este foarte important sa mergi sa le cumperi pentru ca telefonul tau sa aiba o protectie maxima si sa i se asigure o continua functionare prin incarcare. 

Tags: , ,