18
Jun

Cateva filme pe care sa le vizionezi vara aceasta

Daca nu stii la ce sa te uiti vara asta in timpul liber, atunci cand nu iesi cu prietenii sau cu familia la gratar, ai nimerit la locul potrivit. Unele filme vor fi mai bune, altele mai slabe, ca in fiecare an cinematografic. Dar, pana la ultimul episod din Razboiul Stelelor, ar putea fi interesante

The Dead Don’t Die

The Dead Don’t Die este un film cu zombie, cu oarecare diferente fata de unul obisnuit. Cu  Adam Driver, Bill Murray si Chloë Sevigny in rolurile principale, filmul este despre un trio de politisti intr-un orasel din America. Cei trei sunt pusi in situatia de a face fata unei apocalipse zombie. Ca si cum lucrurile nu ar fi suficient de creepy, ii ajuta o angajata de la morga, interpretata de catre Tilda Swinton. Daca iti plac filmele de tip comedie horror, The Dead Don’t Die iti va omora plictiseala. Probabil.

The Farewell

Premisa din „The Farewell” este simpla: o familie decide sa ascunda de figura lor materna faptul că aceasta suferă de cancer si urmeaza sa moara, pentru a o scuti de suferinta. Filmul prezinta detalii culturale, prezentari ale structurilor familiale si emotii complexe ale caracterului uman. Te va face sa razi mult, dar asteaptă-te sa scoata si cateva lacrimi de la tine. Asta daca nu esti vreun emotionless.

The Lion King

Pentru ca Disney s-a apucat de cativa ani incoace sa produca remake-uri la filmele cele mai iubite, aparute înainte de 2000, era inevitabil sa nu vedem o versiune cu animatie CGI a „The Lion King”. Povestea o stie aproape toata lumea, iar ea este recreata aproape cadru cu cadru in remake – singura diferenta fiind ca este infatisata intr-un mod cat se poate de realist. De data asta. Actorii care dau interpreteaza vocile personajelor principale sunt Donald Glover, Chiwetel Ejiofor si Beyoncé Knowles-Carter.

Once Upon a Time in Hollywood

Filmul regizat de Quentin Tarantino este asteptat cu sufletul la gura de multă lume. In el, actorii Leonardo DiCaprio și Brad Pitt joacă rolurile unui actor, respectiv a dublurii sale. Cei doi cauta sa navigheze pe marile involburate ale industriei cinematografice in aceeasi perioada in care Sharon Tate (jucata de Margot Robbie) este ucisa cu brutalitate. Super scenariu.

Tags: , ,