18
Apr

Cele mai bune seriale SF disponibile pe HBO Max

HBO Max este una dintre concurentele Neflix, si este o platforma ce este disponibila si in Romania. Acest serviciu de video streaming prezinta o colectie de nestemate ascunse, drame de prestigiu si oferte internationale excelente. HBO Max are o colectie in crestere de seriale si miniserii de calitate atunci cand vine vorba despre domeniul stintifiico-fantastic, seriale si miniserii care sunt disponibile si pentru clientii din tara noastra pentru pretul de 5 euro pe luna. Drame de prestigiu cu valori de productie ridicate si timpi lungi ale episoadelor completeaza titlurile mai mici, mai ciudate, care ofera ceva nou in ceea ce priveste actiunea, dincolo de cliseele pe care le vezi deobicei la productiile de acest gen. Station Eleven, de exemplu, a fost una dintre cele mai bune emisiuni TV de orice gen anul trecut (doar asteapta pana la episodul de la aeroport si vei fi uimit).

Made for Love (2021-prezent)

Ce ai face daca sotul tau ti-ar pune un cip in creier pentru a-ti urmari fiecare miscare? Hazel Green (Cristin Milotti) se confrunta cu aceasta dilema si pleaca prompt la fuga cu ajutorul tatalui ei (Ray Romano). Traverseza teritoriul dificil al acestei drame de relatie satirica cu un vibe de Black Mirror cat se poate de proeminent. Da, Made for Love este pe cat de plin de surprize, pe atat de deranjant , in cele din urma.

Babylon 5 (1993-1998)

Un serial destul de vechi in peisaj, Babylon 5 ar putea fi dat la o parte foarte usor in prezent, insa ar fi o blasfemie sa trecem cu vederea serialul in această listă. Premisa de baza: un grup de oameni si specii extraterestre lucrand impreuna pe statia spatiala Babylon 5, in timp ce Pamantul isi sculpteaza locul in comunitatea galactica. Urmeaza intrigi politice, studii de caracter si chiar si amenintarea razboiului cu alte planete, galaxii.

Falling Skies (2011-2015)

Cu producătorul executiv Steven Spielberg la carma acestui serial, acest SF post-apocaliptic aduce drama de familie in invaziile extraterestre. Falling Skies se concentreaza pe o banda de supravietuitori ce intentioneaza sa riposteze dupa o invazie globala de către extraterestri. Cinci sezoane introduc mai multe rase extraterestre, calatorii in spatiu si un impas final satisfacător.

Years and Years (2019)

Daca ai fost uimit de It’s a Sin de Russell T Davies, Years and Years este un serial pe care trebuie neaparat sa-l vizionezi. Ambitiosul serial SF se intinde pe durata a 15 ani, avansand in fiecare episod pentru a surprinde suisurile si coborasurile familiei Lyons. De la evolutiile tehnologice pana la schimbarile vietii, Lyonii trec prin viata fara a renunta vreodata la simtul umorului.

Station Eleven (2021)

Unul dintre cele mai bune seriale ale anului 2021, thrillerul distopic meditativ te va duce intr-o calatorie catre destinatii surprinzatoare, emotionante si unice. Urmand doua cronologie, accentul se pune in principal pe eroina geniala Kirsten (Mackenzie Davis), o femeie care a supravietuit unei pandemii care distruge lumea si calatoreste acum in jurul ramasitelor acesteia cu o trupa de teatru cunoscuta sub numele de Simfonia Calatoare. Creat de Patrick Somerville, a carui lucrare de scris despre The Leftovers poate fi simtita aici, Station Eleven arunca o doza de optimism asupra conceptului de sfarsit al lumii.

Raised by Wolves (2020—)

Raised by Wolves ii va mulțumi pe cei care vor sa petreaca mult timp (aproape 10 ore) într-o lume adusa pe ecran cu ajutorul lui Ridley Scott. Doi androizi, Mama si Tatal, incearca sa stabileasca o colonie umana atee pe o noua planeta, după ce un razboi religios distruge Pamantul. Dar ei descopera curand ca este o sarcina dificila sa controlezi convingerile oamenilor. Regizand primele doua episoade, dar si din caliatea de producator executiv, Scott pune la cale o explorare provocatoare a inteligentei artificiale si a credintelor religioase.

Tags: ,

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *