2
Aug

Spider-Man: Far From Home sta sa apara in cinematografe. Primele reactii

Spider-Man: Far From Home sta sa apara in cinematografe, in curand, iar dupa o perioada de liniste, au aparut si reactiile utilizatorilor din social media. Filmul nu va debuta pana luna viitoare, insa pare unul promitator pentru cei care inca nu s-au trezit din febra Marvel dupa Avengers: Endgame. Iar cand te prinde acest gen de febra, tinzi sa fii entuziasmat si pentru un side story al francizei sau serialului preferat. In cazul de fata, Spider-Man: Far From Home e un fel de side story al Avengers. Ca mai toata seria Spider-Man cu Marvel. Tony Stark este mentorul lui Peter Parker, matusa May n-are mai mult de 40 de ani, Mary Jane e o tipa de culoare (nu, nu sunt rasist, sunt doar amuzat), plus ca se sare peste o multime de evenimente din back story-ul personajului. Desi, poate e mai bine ca s-a sarit peste unele detalii. Mai trebuia sa-l vad pe unchiul Ben ca acel tip de giggolo american la 35-40 de ani si cred ca imi dadeam CTRL + Alt + Delete propriei vieti. Poate pentru fanii Avengers, o fi o serie buna, insa pentru fanii Spider-Man, care au citit benzile desenate si au vizionat primele filme, pot sa garantez ca aceasta noua serie nu reprezinta altceva decat o parodie. 

Din nou, entuziasmati sunt mai mult fanii Avengers. Atat de mult incat unii considera ca noul film este “epilogul perfect pentru Avengers: Endgame. “Ne reaminteste ca MCU continua pe drumul plin de satisfactii emotionale”.Ok, trebuie sa recunosc faptul ca nu am nici o idee ce satisfactii emotionale ai putea sa tragi din a viziona o parodie. O sa incerc, totusi, sa fiu mai open-minded pentru ca filmul nu a fost neaparat un dezastru. A fost doar ceva extrem de diferit fata de seria cu care am crescut, si a fost mediocru in lipsa de epitete mai pozitive. 

Se pare, totusi, ca o gramada de jurnalisti americani care au vazut filmul inainte ca acesta sa apara la cinematografe [diferenta intre a fi un jurnalist angajat al unei publicatii si a fii un simplu editor de blog; imi vine sa plang] au o parere suficient de buna in legatura cu noul film. Brandon Davis, de la ComicBook.com, sustine ca filmul este “urias in sine si pentru viitorul MCU, in moduri surprinzatoare”. Ok, trebuie sa recunosc, daca Marvel reuseste sa produca un film bun Spider-Man, atunci, cel mai probabil, o sa ma las de blog. Si de viata, in general (#glume). 

Unii spun despre Tom Holland ca ar fi cel mai bun Spiderman. Ok, si sa fie Far From Home un film reusit, tot o sa consider acest lucru o insulta la adresa lui Tobey Mcguire. Putin respect pentru franciza originala. 

Si Singer Zendaya a cules laude pentru rolul sau ca MJ. “MJ al Zendayei este la fel de cool ca Shuri”. Da, acea Shuri. Ok, trebuie sa recunosc ca Mary Jane are infinit mai multa personalitate in trilogia Avengers fata de seria originala. Este unul dintre meritele pe care pot sa i le atribui acestui film.

Tags: ,

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *