1
Jul

Cum sa faci ca imaginea ta de pe Zoom sa arate bine?

Din cauza raspandirii coronavirusului foarte multe companii si-au trimis angajatii sa lucreze de acasa ca sa nu mai fie atat de expusi virusului. Dar daca lucrezi de acasa uneori mai trebuie sa faci si cate o sedinta sau sa participi la una, de ceea platformele de videoconferinte sunt acum atat de mult utilizate cum nu au mai fost pana acum. Una dintre cele mai cunoscute platforme de videoconferinte este Zoom. 

Apple a lansat o noua versiune a MacBook Air, dar acesta nu are camera atat de buna la Iphone-urile sau ca Ipad-urile, ele nu sunt cunoscute pentru ca au cele mai bune camere, pentru ca nu este adevarat. Unele laptopuri Windows au camere mult mai bune decat camera de la MacBook Air. 

Dar pentru a te vedea bine intr-o videoconferinta, trebuie sa te folosesti de cateva trucuri in care sa iti pui fata in avantaj, pentru ca din cauza camerei care nu este atat de buna la MacBook Air, ai nevoie de cateva imbunatatiri. Daca iti ti laptopul pe birou sau pe masa din bucatarie si este orientat spre tine sa stii ca nu vei obtine o viziune atat de buna pe cat ai crede. O posibilitate este sa iti folosesti telefonul daca ai unul performant pentru sedinte. Sau poti sa atasezi o camera Logitech sau de la o alta companie care are camere foarte bune, doar ca din cauza coronavirusului toata lumea s-a aprovizionat cu toate dispozitivele de care are nevoie si s-ar putea sa nu mai gasesti camere web in stoc. 

Daca nu vei gasi o camera web, haide sa iti spun un truc si nu vei avea nevoie decat de ce vei gasi in casa. Ia cateva carti, cateva cutii orice gasesti prin casa si aseaza laptopul pe acea gramada astfel incat sa ajunga la nivelul ochilor tai. 

Din cauza camerei MacBook-ului care nu este atat de performanta, daca te vei pozitia intr-un loc in care lumina este scazuta s-ar putea sa obtine o calitate pe cate se poate de rea a imaginii. Lumina naturala te-ar ajuta foarte mult in aceasta situatie, de aceea trebuie sa te asezi cu fata la fereastra, nu cu spatele la ea. Daca nu este soare afara, daca este intuneric si nu poti avea lumina naturala, iti poti cumpara un set de la UBeesize care costa sub 50 de dolari si contine un inel de 8 inci, un trepied si un clip de telefon. Monteaza-le pe acestea si imaginea ta va fi imbunatatita. 

Prin urmare, daca ai un MacBook Air s-ar putea sa nu te avantajeze camera acestuia in timpul unei videoconferinte pe Zoom, asa ca este de folos daca incerci una dintre variantele mentionate anterior.

Tags: ,