21
Oct

The Witcher: Data lansarii, distributia si tot ce stim despre serial pana acum

The Witcher este unul dintre cele mai anticipate seriale in industria cinematografica in momentul de fata. Evident, dupa noul trend de adaptare a seriilor de carti in seriale live-action, The Witcher va fi versiunea TV a seriei de carti cu acelasi nume, redactata de catre scriitorul polonez Andrzej Sapkowski. O serie de romane care a ajuns destul de populara dupa ce a fost deja adaptata intr-o serie de jocuri video si de benzi desenate. In ciuda acestui fapt, unii oameni considera ca adaptarea acestei serii de carti intr-un serial este raspunsul celor de la Netflix pentru Game of Thrones si succesul inregistrat de seria lui George RR Martin. Avand in vedere faptul ca ambele sunt serii de fantasy, probabil ca exista si un sambure de adevar in presupunerea cu pricina. 

Despre ce va fi serialul?

The Witcher se concentreaza pe povestea lui Geralt din Rivia, un vanator de monstri care omoara creaturi mitologice pentru bani. Este acel tip de protagonist cinic si pragmatic, acea categorie de tip dur pe exterior cu un anumit grad de moralitate pe interior. Geralt ii ajuta, cu reticenta, pe cei nevoiasi in timp ce calatoreste prin tari fictive de-a lungul continentului. Doar ca destinul ii scoate pe acestui lup stingher in cale o vrajitoare puternica si o tanara printesa cu un secret periculos, iar cei trei trebuie sa invete sa calatoreasca impreuna pe tot parcursul continentului fictiv. Ce poate fi mai frumos decat sa inveti sa calatoresti cu persoane pe care nu le suporti din cauza carcaterelor diferite? Nu am citit seria de carti inca, si nu am jucat nici unul dintre jocurile video, dar presupun ca despre asta este vorba din sumarul serialului. Plus un fel de storyline si plot twist legat de acel secret periculos al tinerei printese. 

Data lansarii

Inca nu se stie cu exactitate, desi stirile spuneau ca acesta va debuta candva in 2019, ceea ce inseamna ca e o sansa destul de mare sa apara in urmatoarele doua luni. Redandian Intelligence, un site al fanilor Witcher, a gasit tweet-uri sterse din contul de Twitter al Netflix din Olanda, pe 11 septembrie, care a listat premiera emisiunii ca fiind la 97 de zile distanta, care ar fi 17 decembrie. Nu se stie daca s-au razgandit pana la urma si daca va aparea mai devreme sau mai tarziu. Cel mai probabil ar urma sa apara cu cateva zile mai tarziu, daca tot au sters tweet-ul respectiv dupa ce a fost vizionat de suficient de multa lume. 

Un purtator de cuvant al Netflix a declarat pentru Video Game Chronicles pe 13 septembrie ca postarile au fost facute gresit si ca data lansarii nu este confirmata. Si avem si dovada ca nu va aparea exact pe 17 decembrie. 

Distributia

In rolul principal, cel al lui Geralt din Rivia este insusi Superman, Henry Cavill. Actorul a spus ca este un fan al romanelor si al seriei de jocuri video, in special The Witcher 3: Wild Hunt. El a declarat pentru IGN in august 2018, cat de mult si-ar dori rolul. A fost ales luna imediat urmatoare. Ceilalți actori principali ai seriei sunt Freya Allan in rolul lui Ciri si Anya Chalotra ca Yennefer.

Tags: ,

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *